Prihranek  vašemu podjetju in vključevanje invalidov v delovno okolje je odlična kombinacija. Naročniki, ki ste davčni zavezanci in morebitni zavezanci za plačilo invalidske KVOTE lahko pri naročilu naših storitev  veliko prihranite – kar do 55 %.

Griffin d. o. o., je namreč zaposlitveni center kjer usposabljamo in zaposlujemo  invalide, oziroma osebe zaposlene na zaščitenih delovnih mestih.

ODLOČITE SE čim prej in prihranite z optimizacijo poslovanja. S tem omogočite invalidom nemoteno vključevanje v normalno življensko okolje!

Delodajalec, ki ima sklenjeno pogodbo o poslovnem sodelovanju z invalidskim podjetjem ali zaposlitvenim centrom za storitve, ki jih delodajalec dejansko potrebuje lahko zniža obveznost plačila prispevka za spodbujanje zaposlovanja invalidov z realizirano nadomestno kvoto.

Ne odlašajte predolgo! Oddajte povpraševanje po e-pošti tanja.lamut@griffin-zc.si ali pokličite na 080 48 45. Z veseljem bomo odgovorili na vaša morebitna vprašanja in vam pripravili ponudbo po vaši meri!

Pošlji povpraševanje

Se zanimate za storitev? Želite ponudbo ali sestanek?

Stopite v stik z nami.
Pošlji povpraševanje